Termeni si conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.servicii-publicitare.ro.

 

Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC Pol Invest SRL. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC Pol Invest SRL. Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 

1. REGULI DE UTILIZARE

 

Nu veti accesa site-ul pentru a transmite, distruge sau reproduce materialul prezent pe site, violand legile in vigoare sau incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala.

 

2. DREPTUL DE AUTOR

 

Drept de autor © SC Pol Invest SRL. Toate drepturile rezervate. Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile, sunetul, software-ul si alte materiale din aceast site sunt in proprietatea SC Pol Invest SRL, sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului respectiv.

 

Aveti permisiunea de a parcurge aceast site si de a reproduce extracte prin tiparire, descarcare pe un hard-disk, si distribuire la altii, insa in toate cazurile doar pentru scopuri informationale, si cu conditia ca in toate aceste reproduceri sa apara anuntul referitor la dreptul de autor mentionat mai sus. Nici o reproducere sau parte a site-ului nu poate fi vanduta sau distribuita pentru castig comercial si nici nu poate fi modificata sau incorporata in nici o alta lucrare sau publicatie, indiferent daca sunt pe hartie sau in format electronic, si nici nu pot fi transmise catre nici o alta pagina de Internet. Nu se acorda nici o alta licenta sau drept.

 

3. MODIFICARI

 

SC Pol Invest SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. SC Pol Invest SRL nu este raspunzatoare fata de utilizator sau orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru orice modificare continutul site-ului. SC Pol Invest SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 

4. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

 

Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.
- orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.
- nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de pe site-ul www.multitech.ro, sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termenii si Conditiile de utilizare.

 

5. LIMITARI ALE RASPUNDERII

 

SC Pol Invest SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz SC POL INVEST SRL nu va fi responsabila pentru orice fel de pagube ale utilizatorilor sau ale sistemelor de calcul.

 

Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului.